search menu linkedin twitter facebook cross phone check arrow-left arrow-right mail

Wouter Nering Bögel - Manager Consultant

"Managen is sturen. Om goed te sturen moet je weten waar je staat en waar je naar toe wilt"

Met ruim 25 jaar ervaring als resultaatgerichte leidinggever in grote operationele organisaties, richt ik mij nu vooral op praktische toepassingen van Business Intelligence. Scherpe analyses zijn mooi, maar een verbeteradvies moet ook implementeerbaar zijn en aansluiten bij de cultuur en de besturingsfilosofie van de organisatie.

Mijn oorspronkelijke opleiding was technisch gericht. Tijdens mijn loopbaan volgde ik verschillende intensieve trainingstrajecten, zowel financieel-bedrijfskundig als mensgericht. Hierdoor voer ik even makkelijk een technisch gesprek in de werkplaats als een dialoog over strategie met de bedrijfsleiding. 

Naast korte adviesopdrachten richt ik me regelmatig op organisatorische vraagstukken, implementatie en coaching. Ik word enthousiast van de dynamiek die ontstaat uit samenwerken, creativiteit, en verandering in inzicht en gedrag. Dat vind ik bij Districon terug in de afwisseling van de projecten en de collegiale samenwerking met jonge collega’s. Ik kan mijn ervaring nog dagelijks verbreden.

Feitjes

  • Studeerde Werktuigbouw in Dordrecht en Business Administration aan de Erasmus Universiteit en Rochester University, NY

  • Werkte o.a. bij Fokker (productie, kwaliteitszorg en verkoop), NedTrain (onderhoud), Draka (engineering) en GVB (onderhoud)

  • Houdt van water- en wintersport

  • Vader van drie volwassen kinderen